background img
5 év ago
1044 Views

A féreglyuk és a tudomány

Written by
Albert Einstein

A féreglyuk és a tudomány

Most olvastam egy kezdőpontnak nevezett weboldalon, az újabb “hiteles” információt, miszerint a féreglyukak igazolást nyertek.

Igen ám, csakhogy a cikk úgy kezdődik, hogy: “Az elméleti fizikusok által feltételezett úgynevezett féreglyukak a világegyetem két távoli pontját összekötő kozmikus alagutak, ”

ELMÉLETI FIZIKUS? AZ MEG MI?
Néhány “szakértő” összejön, beszélgetnek, és megálmodnak valamit, amit a “tudomány” elfogad !!! Mi ez ha nem ellentmondás?

Hivatkoznak arra, hogy “Az egyirányú féreglyukak lehetőségét Albert Einstein 1935-ben bizonyította be Nathan Rosen amerikai-izraeli fizikussal.”

Ezzel nem akarom megkérdőjelezni a fent említett “tudódok” által elért eredményeket, csak szeretnék rávilágítani, hogy 80 évvel ezelőtt még a mostaninál is lényegesen kevesebb információ állt rendelkezésükre, így bölcsen fogalmaz a cikk írója, miszerint a nevezettek csak a lehetőségét bizonyították a dolognak.

A tudomány szó meghatározása:

A tudomány a bennünket körülvevő világ megismerésére irányuló tevékenység és az ezen tevékenység során szerzett ismeretek összessége. A tevékenységnek bárki által megismételhetőnek kell lennie és végeredményben azonos eredményre kell vezetnie ahhoz, hogy az eredményt tudományos eredménynek nevezhessük.

Vagyis az egyik lényeges pontja hogy megismételhető, és ezen kísérletek mindegyikének igazolnia kell az állítást, mérhető pontos adatokkal.

Maga a “féreglyuk” is csak egy elmélet, soha senki nem bizonyította a létezését, vagy az ellenkezőjét.

Az univerzum egy picike darabjának csak a morzsáját ismeri a “tudomány” és ezekből feltételezik, hogy minden más ugyanilyen és ugyanígy működik? Ha ezt olyan ember mondja akinek nincs 20 diplomája, és seregnyi fokozata hozzá, akkor egyszerűen diliházba zárják, de ha egy “tudós” állít ilyet, akkor azt el kell fogadni tényként!?
Persze csak elméletben ezt is, mint ahogy a fizikus is “elméletben” tudós. Az egész egy nagy átverés, hazugságok sorozata, aminek nem más a célja, mint pénz, hatalom, és az ehhez szükséges fegyverek. Pont!

 

Article Categories:
Ébresztő · Élet · Hazugságok