background img
5 év ago
723 Views

A Nike cipős menekült legendája

Written by
bevandorlók

A Nike cipős menekült legendája

Ezen egy fekete bőrű menekült Nike cipőben és messziről márkásnak tűnő karórában pózol. A kép célja egy ostoba szélsőjobboldali frázis erősítse, mégpedig, hogy a menekültek nem rászorulók, hanem tele vannak dohánnyal, és valójában jómódúak.

menekült

Ennél a pontnál kétségeim támadnak a médiák által híresztelt “valódi” okokkal kapcsolatban.

Ha valóban jómódúak ezek az emberek, akkor vajon ki és mivel tudta rávenni őket, hogy átgyalogoljanak a fél világon?

Ha valóban tele vannak pénzzel, akkor az lenne a kézenfekvő, ha befogadnánk őket, talán tudnak valamit mutatni, hogyan lehet egy elmaradott harmadik világbeli régióban, így “megtelni dohánnyal.”

Ám ha mégis az alapértelmezett szegénység elől menekülnek, akkor gondolj bele, milyen tenni akarás lehet azokban az emberekben, akik “átgyalogolják a fél világot,” egy jobb élet reményében.

A legérdekesebb momentuma a bevándorlási hullámnak, az időzítés, hiszen több országból érkeznek, és gyakorlatilag megszállás jellege van a dolognak, ami arra enged következtetni, hogy az ISIS által propagált menekült áradattal állunk szemben. Számos olyan elmélet terjeng a neten, amely szerint a szervezetet valójában az Egyesült Államok építette fel, és később váltak elszabadult hajóágyúvá, esetleg még most is Washingtonból irányítják őket.

A menekültek elleni hisztériakeltés pont akkora időzítették, amikor az Egyesült Államok rá akarja kényszeríteni Európára a Transzatlanti Kereskedelmi Paktumot, amely kiszolgáltatja a kontinenst, benne hazánkat az amerikai nagyvállalati érdekeknek. A szélsőjobboldal ismét nagy szívességet tesz a tőkének, hogy a valós problémákról (óriási nyomor, 27%-os áfa, TTIP, stb.) eltereli a figyelmet.

Ha a fentieket hitelesnek értelmezzük, akkor ez az uniós közösségre nagymértékű gazdasági és politikai nyomást gyakorol, ami által lehetővé válhat, hogy a TTIP érvényre jusson, ami kisebb mértékben gazdasági válságot okozhat, nagyobb mértékben az unió összeomlását is okozhatja, miáltal a transzatlanti multinacionális nagyvállalatok egyszerűen átveszik az uniós országok felett az  irányítást.

 

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Ébresztő · Gazdaság · Új világrend!