background img
6 év ago
937 Views

Az alapok – A világot uraló elit

Written by

Az alapok – A világot uraló elit nem más mint egy földönkívüli faj képviselői, akik részben tiszta, részben kevert vérvonalon gyakorlatilag kézben tartanak mindent ezen a bolygón. Ők a hüllők.

Sokan vannak, akik ránéznek egy cikkre, és azt mondják, hmm, ez hosszú, nincs kedvem elolvasni. Ha Te is ilyen vagy, akkor gondold át újra, és vágj bele, mert ezek az információk a föld népének a jövőjét fogják megváltoztatni!

A történet még akkor kezdődött, amikor az ember a jelen formájában még nem élt ezen a bolygón, vagy legalábbis, eléggé kezdetleges formában. Az idegenek már akkor is itt jártak, – erre számtalan tárgyi bizonyíték van, – de mivel az ember nem volt elég “érett” arra hogy a kapcsolat létrejöjjön, ezért nem is foglalkoztak velünk. Volt más nézőpont is, aminek a lényege a bolygón található erőforrások, illetve ásványok, amik fontosak lehettek más fajoknak, mint például az arany a hüllőknek. Egyes források szerint a saját bolygójuk légkörét kell megerősíteni az arannyal, de lehet hogy más volt vele a cél.

Kezdetben saját maguk bányászták az aranyat, de hamar rájöttek, hogy a helyi populációk is alkalmasak lehetnek erre, ám arra is rájöttek, hogy az ő eszközeik és technológiájuk a földi embereket hamar kimerítették, így nem sokáig tudták “használni” őket. Ekkor megpróbálták a saját DNS kísérleteiket, aminek az eredményeként létrejött az a hibrid faj, ami már jól bírta a munkát, és megfelelően tudták hasznosítani a technológiát is. Ez lehet az a pont ameddig a Darwini elmélet tartott, mert az evolúciót egy pillanat alatt felülírták ezáltal, aminek az eredménye a ma is létező ember faj, vagyis mi, mert mi vagyunk ezeknek a leszármazottaik, és ez lehet a hiányzó láncszem a történelem során bekövetkezett hirtelen fejlődére is, amire a tudódok a mai napig “nem tudják a választ”.

az-emberi-faj-evolucioja

Folyt az arany kitermelése, és ezzel egyidejűleg az emberek fejlődése, ami egyszercsak eljutott arra a szintre, ami már beavatkozást igényelt az idegenek részéről, mert ahogy az emberek értelmi szintje emelkedett, ezzel együtt emelkedett annak a lehetősége, hogy fellázadnak. Amikor az idegenek megjelentek a földön, illetve ahogy jöttek és mentek, feltehetőleg olyan járművekkel, amik a gravitációra fittyet hányva, repkedtek az égen, és amik az űrutazás eszközei is voltak. Nos akkoriban, a még primitívnek számító emberek könnyen befolyásolhatóak voltak, és az idegenek úgy állították magukat be, mintha ők lennének az istenek, bár az is lehet, hogy ez az emberektől indult, mert számukra félelmetes, és érthetetlen volt ahogy az idegenek a fejlettségüket fitogtatva, magukat az emberek fölé helyezték minden értelemben.

Véleményem szerint ez lehet a pont, ahol a vallás, illetve a hit ilyen formában kialakult, bár az is lehet, hogy ezt az intézményt is az idegenek hozták magukkal. Akárhogy is volt, a lényeg, hogy az emberek ettől kezdve teljesen behódoltak az idegeneknek, így nem jelentett problémát a további együttműködés. Másrészről az is érdekes dolog a vallással, illetve az egyházakkal kapcsolatban, hogy az általunk ismert történelem során, minden hatalom, minden birodalom, királyság, vagy bármilyen forma, együtt élt valamilyen egyházzal, akik teljes befolyással voltak a “civil” lakosságra, és a történelem folyamán nagyon sok hatalmas legyőzhetetlen birodalom vált ennek az áldozatává, vagy okozta a bukásukat.

Napjainkban is folynak ezek a tevékenységek.

A civilizáció megváltoztatta ugyan a szokásokat és módszereket, de az arany központosítása és begyütése most is tart. A hüllők ugyanúgy irányítása alatt tartják a föld népét, csak most más eszközökkel, amik a pénz, politika, ipar, média egészség és egy sok hozzájuk kapcsolódó iparág. Ezeken a csatornákon keresztül gyakorlatilag mindent a kezükben tartanak, 300 család, közel 7000 “ember” tagjai jelen vannak a vezető kormányokban, a központi bankokban, az iparvállatok vezetői testületében, a nemzetközi politikai életben, a médiában, a hírszerző szervezetekben, (CIA, KGB) a világméretű szervezetekben (UNICEF, WHO, ENSZ)

Az arany kivonása ennek megfelelően más eszközökkel ugyan úgy folyik, csak most a bankok és bankárok, kezében központosodik, és ezen keresztül mindenhova eljutnak.  E tevékenység főleg az egyesült államokban folyik, de az EU létrejötte (ami nem véletlenül az ő kezük munkája) hozzásegítette őket, hogy az európai kontinensről is eltüntessék az összes aranykészletet, politikai és gazdasági eszközök használatával.

Ennek az elitnek nevezett csoportnak van is neve és még sincs, a kívülállók számára szinte láthatatlanok mint csoport, de mégis léteznek. Többek közt a Bilderberg csoport, Bohemian Club, Római Club, Fábiánusok, Illuminátusok és még számtalan ismert és kevésbé ismert csoport, alkotja a nagy egészt, ami  az alábbi képen is jól nyomon követhető.

conspiracy-charles-frith-rothschilds-map-chart

 

Szóval ők azok, akik ezt a jól szervezett hálózatot a kezdetektől működésben tartják, és ezáltal az emberiséget elnyomják, így megfosztva minket egy kiegyensúlyozott boldog élettől, persze, ki tudja mi lett volna, ha nem őúk vannak itt, hanem mások, de most ez van, a kérdés, hogy elfogadjuk azt a helyzetet, vagy megpróbálunk tenni ellene valamit.
Jogosan kérdezheted, hogy mit lehet tenni, egy ilyen szervezet ellen? Nos, ha megérted, hogy mi ez, ha tovább adod az információt, ha teszel azért hogy a legtöbb emberhez eljusson ez az információ, akkor már tettél ellenük.

Mi értelme van annak, hogy sokan tudnak róla? Az alaphelyzet az, hogy befolyásolni csak azt, azokat lehet, akiknek nincs valódi, saját énjük, akik a helyzet által megnyomorodva tengetik a napjaikat, akik a banki adósságukat nyögik, stb, stb. Ha ezek az emberek is megtudják, hogy mi vagy ki az oka a helyzetüknek, akkor minimum felháborodnak, vagy dühösek lesznek, ami már eleve egy magasabb létállapot, mint az apátia amiben élnek, így ha ezeket az ebereket sikerül egy kicsit magasabb tónusszintre felnyomni, hogy magasabb rezgésszámot érjenek el, akkor ezeknek az embereknek a hozzáállása is megváltozik, és ha azt látják, hogy ezzel nincs egyedül, akkor végre kinyílik a szeme, és megtagadja az iga további vonszolását.

Hogyan lesz jobb ha sok ember megtudja az igazságot? A valóság nem az amit annak hiszünk, az információ ami eljut hozzánk az csak azért lehet, mert megengedték hogy megtudjuk, pontosabban, irányított híreket kapunk, ami azért kell, hogy azt higgyük, hogy a világ úgy szar ahogy van, és nincs mit tenni, de ha lerántjuk az leplet a hazugságokról, és ezt az információt megosztjuk a barátainkkal, akkor már a hazugságoknak nincs hatása, így a befolyásuk is csökken, vagy hatástalan lesz.

Mit lehet tenni? Már jó néhány éve folyik a harc ellenük, ami globálisan elképzelhetetlennek tűnik, ám ezek az “emberek” is csak “emberek” (már amennyi maradt belőlük) és egyenként mindegyik sebezhető, így lehetőség van arra, hogy egyenként távolítsuk el őket a pozícióból, án itt a gyorsaság jelentős tényező, mert ha elég gyors a folyamat, akkor működhet, ellenkező esetben, könnyedén pótolhatják a kiesett tagokat.

Van-e valaki aki segít nekünk ebben? Igen van. Mint ahogy a hüllők, egy földönkívüli faj, úgy vannak itt más fajok is, akik szívesen segítenének nekünk, ha erre megkérjük őket. De miért nem kérjük őket, hogy segítsenek? Mert nincs kapcsolatunk velük. Egyszerű a magyarázat, ha erre jár egy idegen, bármilyen formában, a földi hatalmi erők, egyszerűen lelövik ha tudják, és darabokra szedik az áldozatot, hogy minél többet megtudjanak róluk, bár az is lehet hogy ha nem lőnék le, hanem segítenék az útjukat, akkor maguktól is elmondanák.
Ám van egy nézőpont, mi szerint a hatalmi elit tervei közt az is szerepel, hogy a földi populációt a jelenlegi egy tizedére (0.1) csökkentsék, mert egy ekkora tömeg könnyebben kontrollálható, és ennek a kivitelezésére már elő van készítve a III. világháború, ami nukleáris fegyverekkel totális népirtást tenne lehetővé, ám ezt a többi faj nem nézné tétlenül, és a kérés hiánya esetén is beavatkoznának, de ez lehet hogy még nagyobb felfordulást okozna, mint amit el tudunk képzelni.

Van-e a fentiekre bármilyen kézzelfogható bizonyíték? Így kimondva nincs. Ám évtizedek óta folyik a tevékenységek kivizsgálása, számos beszámoló létezik arról hogy mik vannak a háttérben, sok ember, aki a köreikben tevékenykedett, beszámolt a részletekről, és ami legfontosabb, hogy az idő múlásával egyre több hibát követnek el, egyre nyilvánvalóbb hogy mi is a valódi céljuk, és mivel egyre több embert érdekel nyíltan vagy leplezve a tevékenységük, így nekik is egyre nehezebb elfogadható hazugságokat kitalálni a a való célok leplezésesre , így a jól felépített szervezeten egyre több támadható rés van, amit ki is kell használni.
Egy jó indikátora a dolognak az, ha találkozol egy videóval, vagy cikkel, ami ebben a témában az internetre kerül, akkor az valószínűleg hamar el is tűnik, de szerencsére mindig akad valaki aki pótolja, így végül mégis elérhető mindenki számára.

Hihetetlennek hangzik? Valójában az a hihetetlen,hogy egy faj, az emberek, évezredek óta, igában jár, és nem képes meglátni, hogy mi folyik körülötte, illetve ha meg is látja, nem tud vele mit kezdeni, és azt hiszi, hogy nincs is lehetősége hogy tegyen ellene.
Én feltártam előtted a titkot főbb vonalait, most rajtad a sor, hogy eldöntsd hogy számodra mennyi igaz belőle, és mennyi nem. Ha végigolvastad, akkor már érzékelheted a dolog valódi súlyát, ha megérted és elhiszed, akkor tudod hogy miért, de ha nem, akkor máris megérted, hogy az emberek többsége miért tartja hihetetlennek.

 

Article Tags:
·
Article Categories:
Idegenek

Comments to Az alapok – A világot uraló elit