background img
6 év ago
678 Views

Az amerikai kormány halálos vírusok gyártására specializálódott

Written by
ebola-védőoltás

Az amerikai kormány halálos vírusok gyártására specializálódott

Figyelembe véve az Egyesült Államok kormányának viselkedését, az Ebola terjedése körüli gyanúnk teljesen indokoltnak látszik.

Az, hogy az Amerikai Egyesült Államok katonai és hírszerző ügynökségei a lakosságot csupán tengerimalacokként kezelik ahhoz, hogy teszteljék rajtuk a különböző kémiai, biológiai és radiológiai fegyverek hatékonyságát mára már tény. Az emberi élet szentsége nagyon alacsony prioritási listájukon. Az amerikai hadigépezet már eddig is több millió ártatlan civilt ölt meg Hirosimában és Nagaszakiban, éppúgy mint Vietnamban, Irakban és több tucat harmadik világbeli országban, így a “a biológiai fegyverek kifejlesztése nem is annyira meglepő az Ebola víruspéldányok begyűjtése után.

ebola-védőoltás

Ebola: az Egyesült Államok kormányának tulajdona

A kormány tulajdonosa az Ebola vírus szabadalmának, amelyre az állam védelmezői azt mondják Amerikában, hogy no hiszen, az egy másik vírustörzs mint az, amelyik jelenleg Afrikában pusztít. Itt van a szabadalom.

Ez felveti a baljós kérdést – a jelenlegi vírustörzset megalkották?

“Függetlenül attól, hogy az eredeti Ebola vírust a kormány biológiai hadviselésre szabadalmaztatta, a jelenlegi Ebola vírus egy változata az eredeti vírusnak és egy dolog biztos: a jelenlegi Ebola törzsről úgy tűnik, hogy potenciálisan több millió – ha nem milliárd – embert képes megölni” – írja Jerry McGlothlin.

Ebola Vakcina: Nagy Gyógyszeripar és a kormányfők összefogása

Sokkal valószínűbb ez, mint az, hogy ezzel akarnának népírtást végezni – és bár az uralkodó elit érdeklődését fejezte ki ez iránt is, ahogy korábban már megírtuk: a Miért van napirenden a globális elnéptelenítés?  című cikkünkben.

Az Ebolával kapcsolatban az a meglátásom, hogy ha az aktuális Ebola járványt csak eltúlozzák, az azért történik, hogy később a pénzügyi oligarchák és a gyógyszeripar partnerei élvezzék a befolyó több milliárd dolláros profitot.

A hónap elején már beszámoltunk arról, hogy a Pentagon egy 140.000.000 USD projektet finanszíroz az Ebola oltóanyag előállítására a Tekmira Pharmaceuticals, egy kanadai gyógyszeripari céggel együttműködve.

“A legérdekesebb aspektusa az Ebola vakcina gyártási folyamatnak az, hogy milyen gyorsan került a tesztelés fázisába”- írja Dave Mihalovic a Prevent Disease című weboldalon. “A vakcina gyártók számára szinte lehetetlen ilyen határidőkkel dolgozniuk. Mindez általában a kezdeti vakcina kifejlesztés után több humán klinikai vizsgálatokon át zajlik. Az Ebola védőoltás gyártói azt állítják, hogy mindez csupán pár hónapba kerül? Ennek egyetlen módja lehetséges csupán, az pedig az ezt évekkel megelőző tervezés és beszerzés.”

Ha az Ebola valóban globális járvánnyá válik – most még csak közel sincs ehhez – biztosak lehettek benne, hogy a világ kormányai egészségügyi statáriumot fognak felállítani és legalábbis Amerikában kényszeríteni fogják az embereket az oltóanyag beadatására. Ha kell, akkor fegyveresen is.

Oltóanyag, mint népességszabályozás

Egyfolytában hallunk oltóanyag botrányokról, a legutóbb az Amerikai Járványügyi Központ kutatóorvosa kongatta meg a vészharangokat az MMR oltóanyaggal szemben, ennek előtte kitudódott, hogy Dr. Maurice Hilleman és a CDC elismerte, hogy a gyermekbénulás elleni vakcinát szándékosan SV40, rákot okozó majom vírussal szennyezték be az 1953-63-ig tartó időszakban. Azt is tudjuk, hogy az amerikai kormány készakarva oltott szifiliszt a gyapotültetvényeken dolgozó feketékbe és visszatartotta tőlük a gyógymódot csak azért, hogy a betegség lefolyását tanulmányozhassák. ( CDC kutatóorvos vallomása: ‘az MMR védőoltás autizmust okoz, Tragikus tévedés vagy szándékos terv? 30 millió embert oltottak be SV40 rák vírussal )

“Az évszázad nagy kérdése, hogy hány más vírus és toxin van az aktuális oltóanyagokban és ezt persze csak néhány évtized múlva fogjuk megtudni?” írja Dave Mihalovic egy természetgyógyászati ​​orvos, aki oltóanyag kutatásra specializálódott.

A népességszabályozás a vakcina beadásával sokkal rendszeresebb és szervezettebb lenne, mintha csak hagynák az Ebolát mindenféle korlátozás nélkül terjedni. Ha a globális elit, amelynek tagjai élénk érdeklődést mutattak már többször is a népesség-szabályozás terén, szeretnék a népességet csökkenteni, akkor ezt nem a vírus terjedésével, járványokkal, hanem oltások útján fogják elérni!

Article Categories:
Ébresztő · Új világrend! · Végjáték