background img
6 év ago
850 Views

A Biblia

Written by
apokrif iratok

A Biblia

Az 1945-ben előkerült pergamenek alapján kimondható, hogy az eredeti szentiratok 98 %-át nem tették be a Bibliába,  e pergameneken a 100 % szerepel. A maradék részt pedig sok helyen átírták. És ma csak ezt a meghamisított Bibliát olvashatja a legtöbb ember. Ezek az apokrif irtatok.

apokrif = A szó eredeti jelentése: “rejtett”.
Az apokrifek olyan zsidó és keresztény iratok, melyek szent iratként kerültek a nyilvánosság elé, de ennek ellenére ma már nem szerepelnek a Bibliában.

apokrif iratok

Vajon mi az ami nem kerülhetett bele a bibliába, ki és milyen alapon döntött ebben? …és miért? Ha az “én” szemszögéből nézem, akkor valószínű hogy olyan dolgokat hagyok ki, ami rám nézve legalábbis nem vet jó fényt. Ami megmaradt, illetve ami a “hivatalos” bibliába belekerült milyen mértékben lett módosítva? Mit változtattak meg? …és miért?

Csupa megválaszolatlan kérdés, amire ha reálisan nézzük, talán soha nem kapunk választ, mert ha a cenzúra és a megváltoztatás tényét vesszük alapul, akkor logikus a feltételezés, hogy “valakik” “valamit” el akarnak titkolni. A vatikán? Megint csak a kérdések…

Tegyük fel hogy volt rá okuk, (de lehet hogy nem, csak az “én” miatt tették) mi történne, ha az egymilliárd ember megtudná, hogy hamisított a történet, és ez alapján, kétség merül fel, hogy ami igaznak látszik, az valóban az? …szóval mi van ezzel az egy milliárd emberrel, aki rájön, hogy átverték?

…és mi lesz az egyházzal, ha ez kitudódik?

Valószínű, hogy akik ezt így kitervelték és megvalósították, azoknak megvan rá a megfelelő magyarázat, hogy miért “?”

De van más kérdés is, ami talán még izgalmasabb az előzőeknél: mi az amit nem tudhatunk meg?
Valami nagy disznóság lehet mögötte, ha évezredeken keresztül titkolóztak, és mindent elkövettek, hogy ne derüljön rá fény, és időt energiát fektettek abba, hogy elhitessék velünk, hogy ami le van írva, az igaz!

Téged kérlek Kedves Olvasó, ha van információd, vagy ötleted, hogy miért? kérlek oszd meg velünk.

Article Tags:
· · · · · ·
Article Categories:
Uncategorized