background img
6 év ago
715 Views

Elképesztő dokumentumok! Az emberiség ellen vívott háború eszközei mind valóságosak!

Written by
Deborah Tavares

Elképesztő dokumentumok! Az emberiség ellen vívott háború eszközei mind valóságosak!

A dokumentum 2001 nyarán került a NASA weboldalára, a 9/11 esemény előtt, a NASA Langley Kutatóközpontjának vezető tudósa készítette, feltehetően a titkos társaságok megbízásából, és hosszú időn keresztül elérhető volt.Részletesen mutatja be, milyen technológiai és pszichológiai eszközökkel lehet az emberiséget megsemmisíteni vagy rabszolgákká tenni. 
A dokumentum mindjárt az elején kijelenti, hogy a “prezentáció minden esetben meglevő adatokon tendenciákon elemzéseken technológiákon alapul. Hogy mi lehetett a céljuk? Mindenki vonja le maga a következtetést.
Az eredeti ppt fájl letölthető a Federation of American Scientists hivatalos szervezet oldalán.

Lefordítottuk nektek (köszönet Sevaster1-nek a videóért, Rita Physio-nak a dokumentum fordításáért!)

OLVASSÁTOK IS EL ! ÉRDEMES ! 

– Trevor Coppola vagyok, itt van mellettem Deborah Tavares, és beszélgetni fogunk néhány dologról. Köszönöm a lehetőséget az interjúra. Az egyik dolog, amiről beszélni szeretnénk, az a fontos NASA dokumentum amit a NASA weboldalán találtunk és nagyon lényeges, hogy sürgősen az emberek tudomására hozzuk a dokumentum tartalmát.

– Igen, valóban. Ez a dokumentum a NASA honlapján volt, ami lényegében egy power point előadás, amit Dennis Bushnell készített, aki a NASA vezető kutatója a Langley Center-ben. 2001 júliusában mutatták be a prezentációt, csak néhány hónappal a 9/11- es események előtt. Megragadta a figyelmemet és azonnal meghúzta nálam a vészharangot, amikor először találkoztam az anyaggal a weboldalon.

Ez volt olvasható:

jövőbeli stratégiai kérdések, jövőbeli hadviselés 2025 körül.Úgy döntöttem, hogy átfutom a szöveget miről is van szó. A 4. oldalnál megdöbbentem, azon ugyanis ez állt: „a prezentáció minden esetben valós adatokon, trendeken, elemzéseken, technológiákon alapul, nem tündérpor”A teljes power point dokumentum robotokról, kiborgokról, és emberekről szól. Azonnal feltűnt az ellentmondás a jelen és a jövő között. 

Azon elmélkedtem, vajon mit takargatnak, mivel ez egyértelműen eltussolás volt, majd tovább olvastam a dokumentumot, ami sokként hatott rám. Ezért beszélgetünk éppen most. Mivel úgy gondolom, a legtöbb emberre sokként hatna a 93. oldalon található információ.

– Szóval akkor, ki írta ezt a NASA dokumentumot? Vajon szándékosan tették? Azt akarták, hogy nyilvánosságra kerüljön, úgy gondolod?

– Hát, az Illuminati, a legtehetősebb és leggazdagabb emberek a földkerekségen. 

Ők mindig jelzést adnak arról, amire készülnek. Mindenesetre tény, hogy ez az anyag a NASA honlapján volt és teljes mértékben hozzáférhető a nyilvánosság számára. De vajon látták-e az emberek? Nyilvánvaló, hogy nem. Ha látták volna ezt a dokumentumot, már tudnánk róla, de nem tudtunk semmit, ezért beszélgetünk most erről.

Az embereket szeretnénk tájékoztatni erről a dokumentumról. Újra elmondanám, hogy ellentmondás van a jövő, és aközött amit akkor 2001 júliusában valóságnak mondtak. Na és amit mondanak, hát igencsak letaglózott, a 93. oldalon!

Azt mondja: „az amerikaiak foglyul ejtése és kínzása élőben, főműsoridőben.”  Hát ez egy hihetetlen kijelentés. Így folytatja a szövegben: „terrortámadások az Egyesült Államok szárazföldi területein, bináris biológiai fegyverek bevetése, a kritikus infrastruktúrák lerombolása.”

EMP-t fognak használni, ami egy nagy erejű elektromágneses lökéshullám, különböző sugárzás frekvenciákat fognak az agyunk ellen használni és így tovább. Pszichológiai hadviselést fognak folytatni, járulékos veszteséget, kizsákmányolást említ. Ugyanezen az oldalon említi a CNN szindróma kihasználását.

Namármost, a CNN az természetesen egy hálózat, a hírcsatorna, propaganda gépezet amit a CIA állított fel.Megnézhetik a „Psywar” című filmet a stopthecrime.net weboldalon, a CNN összes háttér információjáról. Nagyon, nagyon érdekes információ. Aztán nézzük a 66. oldalt. Azt mondja: egyre növekvő, kritikus emberi korlátok, emberi rossz tulajdonságok. Az emberek túl nagyok, túl nehezek, túl puhányok, túl lassúak mind fizikálisan, mind mentálisan, valamint hatalmas logisztikai képzést igényelnek. Ez azt jelenti, hogy túl sokba kerül a fenntartásunk. Az emberek gyorsan süllyednek a negatív értékek felé. Ezt egyáltalán el tudod hinni? Úgy értem, inkább sokkoló lesz, ahogy tovább hallgatod… főleg, hogy a NASA honlapjáról származik. Amikor is az ügynökségek egy része benne van… az Amerikai Légierő, DARPA, CIA, az FBI, a Déli Parancsnokság, az Atlanti Parancsnokság, az Ausztrál Védelmi Minisztérium és más ügynökségek. Ezek a nagyvállalati ügynökségek. 

Mi az USA nagyvállalat vagyunk. Többé nem véd minket alkotmány, ahogy azt az Ironmountain Report-ban  kihirdették (Jelentés a Vas-hegyről itt olvasható korábbi cikkben), amit mindenkinekel is kellene olvasnia a stopthecrime.netoldalon. Le lehet tölteni nem csak a dokumentumot, de a hozzá tartozó dokumentumfilmet is, amit nagyon ajánlok mindenki figyelmébe.

A Jelentés, amit mindenkinek el kellene olvasni – Report From Iron Mountain

Meg fogják látni, ahogy a titokban, álnok módon, az egyre fokozódó támadások az Alkotmány ellen nagyvállalattá tesznek bennünket. Tudjuk, hogy többé már nincs törvényes kormányunk, a nagyvállalatok és a bankok ellenőrzése alatt állunk, amelyek a törvényes kormány szerepében tetszelegnek, pedig nem azok. Mi nem választanánk törvényesen olyan kormányt, ami háborús gépezettel rendelkezik és kijelentik, hogy mit fognak tenni az USA szárazföldi területein az emberekkel. 

Ez nem csak az USA-ra vonatkozik, ez egy globális, megtervezett támadás, erőszak olyan különböző technológiák bevetésével, ami az emberi felfogóképesség határain is túlmutat. Mindenki könyveket és muníciót vásárol, úgy értem fegyvereket és muníciót és nem veszik észre, hogy a sugárfegyverek, például ami a 45. oldalon található, a sugárfegyverek egyre inkább elterjedtek. Ez az a mód, ahogyan megtámadnak majd minket. A 9. oldalon arról is beszélnek, ez nagyon érdekes és hátborzongató… az emberek felett átvették az irányítást és mérhetetlenül lerövidítették az evolúciót… irányítani fogják az evolúciót.

Úgy hiszik, mármint a bankárok és a globális elit, hogy halhatatlanok és újra megteszik, észben tartva az egész iratanyagban, ami robotokról, kiborgokról és emberekről szól.Már feltérképezték az agyunkat. Csak mostanában jutott tudomásunkra, hogy képesek emberi agyat átültetni gépekbe, szóval, ha valamikor közlik velünk, hogy ez egy új tudományos felfedezés, mi már tudni fogjuk, hogy évtizedek óta létező dolog, létezett még azelőtt, hogy bárkinek is tudomására jutott volna. Beszélnek ugyancsak amikro porról, mint fegyverről. Úgy tartják, hogy ez a mikron nagyságú gépesített por, amely aerosol formájában szórnak szét, belélegezve a tüdőbe jutnak. A por mechanikailag befúródik a tüdő szöveteibe és különböző kóros elváltozásokat okoz. Azt mondják, ez egy új típusú hadviselés és legális, ez legális! Ez az, amit az emberekkel fognak művelni szerte a világban…ez mind legális! Aztán beszélnek még arról is, hogyan fogják használni a frekvenciákat hadviselésre.

Tudjuk például azt, hogy az okos mérőórákat világszerte kihelyezik. Az elektromos mérőórák kicserélése, amely az összes gázmérő óra és a vízóra cseréjére is vonatkozik és szorosan kapcsolódik az élelmiszerellátáshoz. Amikor a hagyományos mérőórák pontossága összeomlik, akkor kiutalják az energia pótlékot és minden az okos mérőórákon keresztül lesz ellenőrizhető…de, beszélnek az alacsony frekvenciák használatáról, mikrohullámúfrekvenciákról és megemlítik ebben a NASA dokumentumban az Amerikai Hadsereg beszámolóját. Az Amerikai Hadsereg beszámolója megtalálható a honlapunkon, a smartmetersmurder.com, ami egy 20 oldalas katonai dokumentum. Ebben leírják a frekvenciák használatát ellenséges célpontok esetében…mi vagyunk az ellenség…azt mondják, az emberi populáció 100%-ára hatással lesznek ezek a frekvenciák… néhányan bánya madarak lesznek, ez egy meghatározás olyan esetre, amikor az emberek hullnak, mint a legyek…az emberek minden fajta egészségproblémát észlelnek majd, de általában fülzúgással, szívremegéssel, bőrkiütéssel, alvászavarral kezdődik. Amit valójában tesznek velünk, az immunrendszer megzavarása a frekvenciák által.

 

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Ébresztő · Élet · FIlmek · Új világrend! · Végjáték