background img
6 év ago
665 Views

Emberek ! Ébresztő !

Written by
a változás jelen van

Emberek ! Ébresztő !

Mostanában sokat nézem a híres videómegosztó oldalt, és egyre inkább meggyőződésem, hogy a változások jelen vannak, körülvesznek minket, és ha akarjuk ha nem, meg fog történni, a kérdés az, hogy olyan lesz, amilyet szeretnénk, vagy pont az ellenkezője.

a változás jelen van

 

A változások több fronton is folyamatban vannak, nem is tudnám megmondani, melyik a legfontosabb, melyik az, ami leginkább megváltoztatja az életünket.
A fent említett állítás miszerint a videó megosztó oldalról kapom az információkat, csak részben igaz, valójában eléggé körüljártam ezt a területet, de mégis azt látom, hogy az utóbbi időben ezek az információs videók megszaporodtak, egyre több és mélyebb tartalmú információ áramlik felénk. Ezt azért fontos megemlíteni, mert igaz, hogy egyre több, de valójában a megtekintések száma nagyon alacsony! Ennek az oka lehet egyrészt az is, hogy nem jut el a legtöbb emberhez, akit érint a dolog, – valójában mindenkit erint, csak még nem tud róla! – de lehet az is, hogy az emberek nagyon szkeptikusak, vagy csak egyszerűen nem hisznek ezeknek a híreknek, mert arról vannak “meggyőződve” hogy a változás képtelenség, és minden marad ahogy eddig volt.

III. világháború

Igen, nagyon közel van a dolog, de ne higgy nekem, nézz utána az interneten, és azt hidd el belőle ami neked reális!
Net: Katt erre a linkre! 
Videó: Katt erre a linkre! 
Ahhoz hogy megértsd hogy kinek és miért jó egy ilyen világméretű vérontás, ahhoz több információra van szükséged, amit remélhetőleg hamarosan meg fogok veled osztani, de ha elég figyelmes vagy, a fenti anyagok között megtalálod a válaszokat is.

Hivatalos kapcsolatfelvétel az idegen fajokkal!

Az elmúlt néhány évtizedben megszaporodtak az idegenekkel kapcsolatos észlelések, különböző típusú kapcsolatfelvételek, illetve a nyilvánosságra hozott információk száma. Ez alapjaiban még nem ok a feltevés igazolására, ám a háttérben szoros kapcsolat van a lehetséges újabb világháború és az idegenek közt.
Ma a földön, legalább 4, de lehetséges akár 12 különböző faj látogatásaira számítani, és ezek közül nem egy már több ezer éve itt van köztünk. Hogy mi a kapcsolat?
Röviden, az egyik faj, akik a káoszt és a világuralmi terveiket szövögetik, akik a világháború tervét akarják mihamarabb a valóságban is megvalósítani, de egy másik faj, ennek az ellenkezőjét tervezi, vagyis meggátolni ezt a háborút, mivel ez egy olyan lehetséges végkimenetelű esemény lenne, ami rádióaktív pusztulását eredményezné az embereknek itt a földön, de ezen túlmenően, nem csak a föld kárára, hanem az egész naprendszer, illetve a környezetében is maradandó sugárzás kerülhetne, amit a galaktikus fajok meg akarnak gátolni.

Az egyházak és a vallások megsemmisülése!

Amióta a jelenlegi civilizációnk fennáll, (tekintsük vissza az elmúlt 6000 évre) a kezdetektől voltak olyan hitel, vallások, amik központi eleme az “isten” ami számos formában, és névvel a mai napig emberek milliárdjait tartja befolyás alatt, ami alapvetően nem rossz, ha az ember hihet valamiben.
De! Ha csak a katolikus egyházat nézzük, ami az egyik legtöbb hívet tudhatja a sajátjának, és az alapvető írásos kézikönyvet, ami a biblia, amiben le van fektetve, hogy az ember honnan ered, (Ádám és Éva) akkor egy a földön kívülről érkező ezt cáfoló adatok, alapjaiban megrengethetik a hívőket, aminek a végkifejlete megjósolhatatlan, mivel ilyen még nem volt a mi történelmünkben.
Net: Katt erre a linkre! 
Videó: Katt erre a linkre! 

 

Article Tags:
· · · · ·
Article Categories:
Ébresztő

Comments to Emberek ! Ébresztő !