background img

Figyelmeztetés!

Kedves Látogató!

Figyelmeztetés! Az oldal kizárólag a nyugalom megzavarására alkalmas anyagokat tartalmaz. A valóságtartalma számodra egyenesen arányos azzal, ahogy Te a világot látod magad körül!

Az oldal célja, hogy megfelelő információval lásson el téged arról hogy ez a világ amiben élünk nem az, aminek látszik!
A látszattal ellentétben a Föld egy gyönyörű hely, ahol minden ember jólétben és boldogságban él együtt más népekkel, etnikai és felekezeti megkülönböztetések nélkül.

Lehet hogy Te nem így látod? 

Ennek csak egy oka lehet: sok időt töltesz a tv előtt, sokat olvasol újságokat, és igyekszel a politikai és gazdasági hírek nyomvonalán maradni, ami alapvetően nem lenne baj, csakhogy a fő médiák híreiben egyetlen közölt valóság csak egy megtévesztés, hogy hogy tudatosítsák benned, hogy ez a hely, ahol élünk valóban ilyen rossz mint amilyennek lefestik, és ettől te majd rosszul érzed magad, és szépen beletörődsz, hogy ezen nem lehet változtatni, bármennyire is szeretnéd.

Amit az oldalunkon olvashatsz, vagy megnézhetsz, az a legrosszabb rémálomnak megfelelő tartalommal bír, de nekünk nem az a célunk, hogy erről még rosszabbul érezd magad, hanem az, hogy ébredj fel, és láss! Lásd meg hogy ez a világ, nem a miénk, csak használjuk, a valódi birtokosai, gyakorlatilag mindent a kezükben tartanak, még minket is, mint eszközt, hogy elérjék a céljukat, ami nem más mint az emberiség totális leigázása, félelemben tartása, és kizsákmányolása.

Ezek a tartalmak remélhetőleg kinyitják a Te szemed is, és akkor majd más színben fogod látni a világot, és amikor eljön az idő, tudni fogod, hogy mit kell tenned, hogy az elnyomóink végleg eltűnjenek, és visszakapjuk ami jogosan a miénk, a saját életünket, amit végre mi fogunk élni és nem mások élik helyettünk.

Előfordul hogy a feltöltött tartalmak eltűnnek, majd más formában ismét megjelennek, aminek az oka az, hogy akikről itt szó van/lesz, nem bírják a kritikát, illetve nem szeretnék, hogy Te is megtudd, hogy mi a tervük. Tehét ha az oldalon nem találod aminek ott kellene lennie, akkor használd a kedvenc keresődet, és a cím alapján keress rá a neten, mert biztosan, megtalálod más formában, vagy más forrásból azt az információt ami fontos lehet neked.

Hamarosan eljön az idő, amikor minden meg fog változni, és szeretnénk, hogy ez számodra se legyen nagyon megrázó, így időben felkészülhetsz annak következményeire.

Ha úgy érzed, hogy az itt látottak hasznosak lehetnek az ismerőseidnek is, kérlek oszd meg velük ezt az információt, de ha úgy gondolod, hogy az itt közzétett információk csak légből-kapott kitalációk, akkor is oszd meg másokkal, mert egy más nézőpont lehet hogy jobban hozzásegít majd, hogy megértsd a lényegét.

Szükségünk van egy megfelelően nagy válságra,  és a nemzetek elfogadják az új világrendet.

Szükségünk van egy megfelelően nagy válságra,
és a nemzetek elfogadják az új világrendet.

Kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk.