background img
5 év ago
693 Views

Korábbi Merck orvos jóslata:

Written by
gardasil

Korábbi Merck orvos jóslata:

“A Gardasil lesz a legnagyobb botrány az orvostudomány történetében!”

dr. bernard dalbergue

Az egykori Merck orvos: a francia a Principe de Sant magazinnak adott interjút idén áprilisban. Az interjúban arról beszél, amit a gyógyszeriparban átélt. Néhány kemény évet kórházi orvosként eltöltve, Dr. Bernard Dalbergue-et hamar elcsábította a gyógyszeripar által ajánlott kényelmes munkalehetőség. Tetszett neki a kevesebb beteggel való érintkezés, kevesebb fájdalom és halál látványa. A legújabb divat, divatos autó, pénz és a sikkasztás is része lett új életének. Egészen addig, amíg a lelkiismerete, 20 év gyógyszer-laboratóriumban való munka után felébresztette, és megírta eddigi összes tapasztalatát egy könyvben, Le Gardasil sera le plus grand Scandale de tous les temps címmel.

gardasil

Az interjúban Dr. Bernard Dalbergue mesél arról a meglepetésről, ahogy Marcia Angell- a New England Journal of Medicine folyóirat egykori vezetője- otthagyta állását, mert meg volt győződve arról, hogy a gyógyszeripar manipulálja a klinikai kutatásokat és minden olyan információt ellenőriz, amely végülis a köznép szeme elé kerül. Ő, úgy- mint sokan mások eddig már- azt állította, hogy a tudományos vizsgálatok csak ránézésre tűnnek objektívnek és függetlennek, valójában azonban gyakorlatilag a gyógyszeripar írja őket.

Az interjúban azt is kifejti, hogy minden évben váltakozóan 18,000-30,000 ember hal meg Franciaországban a gyógyszerek mellékhatásainak következtében, ez a szám az EU-ban mintegy 200.000. Elmondja, hogy nincs olyan klinikai vizsgálat, amely dokumentálná a termékek biztonságát. Ahogy a Merck állítja, hogy a Gardasil biztonságos…csak azután fog kiderülni mennyire veszélyes egy termék miután több millió adag került már belőle kiosztásra. Ezért mondja habozás nélkül: a Gardasil lesz az orvostudomány történelmének egyik legnagyobb botránya. Mindenki tudta, hogy amikor ezt az oltóanyagot az amerikai piacra dobták, hogy hiábavalónak fog bizonyulni. Diane Harper, az Amerikai Egyesült Államokban volt az első, aki megkongatta a vészharangot, rámutatva arra, hogy az egész csak egy nagy csalás és átverés.

Dr. Bernard Dalbergue említ egy másik példát is arra, ahogy eddig a gyógyszeripar már megtévesztette a nyilvánosságot a Merck gyulladáscsökkentő termékével a Vioxxal, amiről bebizonyosodott, hogy súlyos mellékhatásokat, köztük szívmegállást is eredményez:

“A Merck sok erőfeszítést tett annak érdekében, hogy elrejtse a több mint 30.000 halálesetet okozó mellékhatásokat. Közvetlenül ezután kezdtek el fejleszteni egy hasonló új terméket, az Arcoxia nevű gyógyszert, amiben csak néhány molekulát változtattak meg és bár az embereket továbbra is tizedelte a Vioxx, akkor már kezdték azt visszavonni, az orvosok pedig elkezdték az új és egyformán veszélyes terméket: az Arcoxiát felírni. Az ARCOXIÁt még most is felírják és jóváhagyják, de rendkívül veszélyes ennek a gyógyszernek a szedése is. Ugyanaz van a Gardasillal kapcsolatban is: felesleges, és egy vagyonba kerül. Ezenkívül, a döntéshozók minden szinten tudatában vannak ennek a ténynek. ”

Az orvos elismeri, hogy minden vakcina okoz mellékhatásokat, hogy minden oltóanyag okozhat Guillain-Barré-szindrómát, bénulást, mutiple sclerosist és akut disszeminált agyvelőgyulladás, de amikor milliókat mentünk meg himlőtől és gyermekbénulástól akkor más a történet, akkor ez egy másik kérdés- mondja. Én előre megjósolom, hogy a Gardasil lesz minden idők legnagyobb orvosi botránya, mert egy bizonyos ponton az időben, a bizonyítékok napvilágra fognak kerülni annak bizonyítására, hogy ez a vakcina csak egy technikai és tudományos bravúr és lehet, hogy egyáltalán nincs hatással a méhnyakrákra, viszont nagyon sok káros hatással rendelkezik, amelyek elpusztítják az életet, megölik azt akinek beadják és semmi más célt nem szolgál csak azt, hogy profitot hozzon létre a gyártók számára. Arra a kérdésre, hogy a Gardasilt egyszerűen miért nem vonják ki a forgalomból, a válasz rövid: ” Túl sok anyagi érdek fűződik már az oltóanyaghoz”.

Az interjú vége felé Dr. Bernard Dalbergue párhuzamot von a gyógyszeripar és a köré épült rendszer és a kínai politikai rendszer között, ahol az ellenállókat egyetlen lövéssel megölik, kivégzésüket pedig a televízióban teszik nyilvánosságra. Ami még rosszabb, az áldozatok családjával fizettetik meg a golyó árát.

“Véleményem szerint a 18.000- 30.000 elhalálozás a gyógyszerek következtében pontosan ugyanaz: még a beteg fizet az őt megölő golyóért.”

Az interjú Dr. Bernard Dalbergue-el a Le Monde magazinban olvasható, és a cikk az alábbi linken érhető el: Les Pratiques du Laboratoire pharmaceutique Merck en accusation

Forrás: naturahirek.com

Article Categories:
Ébresztő · Élet

Comments to Korábbi Merck orvos jóslata: