background img
6 év ago
941 Views

Minden egy nagy átverés

Written by
Minden egy nagy átverés

Minden egy nagy átverés… a tőzsde, a hírek, az élelmiszerek-, az adók, az egészségügyi rendszer és így tovább. A példák listája végtelen lenne, csak egypár eseményt említenék a múltból. Lance Armstrong kerékpáros győzelmei nyilvánvalóan csaláson alapultak, doppingolás miatt. Schmitt Pál doktori disszertációja plágium volt és a hivatalos 9-11-es Ikertornyok története 1700 építész véleménye alapján nyilvánvalóMinden egy nagy átverés hazugság.

De mit jelent pontosan az “átverés” ?

Gondolj bele: A beteg-ellátórendszert szándékosan tervezték úgy, hogy rákot okozzon, betegen tartson, közben pedig a hatalmas vállalatokat gazdagítsa, miközben feláldozza az emberi életet.

A pénzügyi rendszer csendben ellopja a pénz értékét végtelen mennyiségű pénzkibocsátás ismert eredményeként. Minél több pénzt nyomtatnak a központi bankok, egyre kevésbé lesz értékes.

A politikai rendszer is teljesen manipulált. A választás lehetősége a jobb-bal paradigmák közt csak illúzió. Minden párt mögött ugyanazok a bankárok állnak, akik arra törekszenek, hogy az ország kormánya eladósodjon, feladja szuverenitását. Mint jelenleg ma Amerikában, Görögországban és Olaszországban megfigyelhető.Vajon Magyarország beadja a derekát az IMF-nek vagy az egyre tájékozottabb lakosság visszavág, ahogy az Izlandon történt?

Az ételt vegyi anyagokkal, adalékokkal mérgezik, mindezzel csökkentve az emberek intelligencia szintjét, abban a reményben, hogy mire a beteg nincstelen lesz, úgyis el fogja felejteni hogy jutott oda és hogy miért is beteg még.

A hírek teljes ferdítésen esnek át. Korábbi CNN riporter Amber Lyon leplezte le a CNN-t azzal, hogy világra hozta azt, ahogy a CNN engedélyezte külföldi terror szervezetekről szóló pozitív hírek leközlését. A meglepő történetet az Alex Jones- Amber Lyon interjúban hallhatjuk angolul. http://www.amberlyonlive.com

Az igazságszolgáltatási rendszer nevetségesen manipulált.Egészségügyi téren például a dr Geréb Ágnes ügyén alapuló otthon szülés folyamatos üldöztetése tökéletes példája az orvosi maffia attól való félelmének, hogy az emberek végül rájönnek arra, hogy a tervezett otthonszülés olyan előnyökkel társul, mint a csökkent orvosi beavatkozások száma és a fokozott anyai elégedettség.

A legtöbb tudományos hír is manipulált. A legtöbb tudományos folyóirat a gyógyszeripar támogatását élvezi, a gyógyszerreklámok pedig jó pénzt hoznak a konyhára. Lassan már majdnem az összes úgynevezett tudományos hír integritását meg lehet kérdőjelezni. A mai “tudomány” gyógyszereket és mérgekkel teli oltóanyagokat nyomat az emberekbe, közben becsmérlően kezelve a gyógyító növényeket és tápanyagokat.

A multinacionális gyógyszergyárakat nem az emberek egészsége érdekli, hanem a bevétel. A gyógyszergyárak kormányokat és politikusokat fizetnek le, hogy olyan jogszabályokat alkossanak, amelyek az embereket betegen tartják (illegalizálják a nyilvánvalóan rákölő kannabiszt, a szuperételeket, csökkentik az orvosi kezelések közti választási lehetőségeket, és kötelezővé teszik az oltásokat.)

A magántulajdon is csak látszat. Hála a zsarnoki vagyonadónak, senki sem birtokol semmit, valójában csak lízingeli az államtól. Nem hiszel nekem? Próbálj meg nem fizetni ingatlan adót és meglátjuk, mi történik. Az ingatlant hamarosan lefoglalják.

A háborúk is félrevezetések. A háborúkat indító hamis ürügyek, a CIA és a Moszad által tervezett támadások alibit szolgáltatnak a háborúba lépéshez, arról viszont, hogy az igazság milyen szörnyű is valójában, nem tud sokat a világ. A háborúk története megtisztítva, feldolgozva, homogenizálva jut a nagyközönség tudomására … csakúgy, mint a feldolgozott tehéntej.

A drogháború is manipulált. Ahogy az amerikai alkoholtilalmi helyzetből szuperhatalmú emberek emelkedtek ki, mint Meyer Lansky, Benjamin “Bugsy” Siegel, Louis “Lepke” Buchalter, a drogháború egy sokkal nagyobb hatalmú kriminális szindikátus létrejöttének nyitott utat, amit ma az Egyesült Államok kormányának hívunk. Ez a nagyon kifinomult gépezet most úgy működik, hogy maffiák helyett egész országokat támad meg ópiumért, olajért stb, és báb diktátorokat állít élükre, ahol a bábmester ( az amerikai kormány) húzogatja a szálakat.

Hogyan lépjünk ki a mátrixból? Ne játssz!

Az összes hamis rendszer ellen nyerni csak úgy lehet, ha nem veszel részt bennük.

Kapcsold ki a TV-t és a híreket független online média forrásokból olvasd.

Ahelyett, hogy rovarírtós-fertőzött ételt ennéd, vásárolj organikus és nem túlzottan feldolgozott élelmiszereket.

Az oltóanyagok és vényköteles gyógyszerek helyett fontoljuk meg a helyes táplálkozás és a szuperételek, gyógynövények felé fordulást.

Ahelyett, hogy minden megtakarított pénzünket bármilyen pénznemben tartanánk, tároljuk azt nemesfémekben, nem romlandó élelmiszerben, mezőgazdasági földterületekben. Ezek a dolgok hihetetlenül negatív hatással vannak a bankokra és a multinacionális vállalatokra, amelyek üzleti modellje a lebutított zombik tömegére épül.

A lényeg az egészben az, hogy nem lehet legyőzni egy manipulált rendszert. Ez az, amiért így gondolták ki. A mozgató szálak biztosítják azt, hogy az egyén sosem kerüljön nyerő helyzetbe. Úgyhogy ne játssz! Függetlenítsd magad!

Forrás: naturahirek

Article Categories:
Ébresztő · Élet · Gazdaság · Új világrend! · Végjáték

Comments to Minden egy nagy átverés