background img
6 év ago
538 Views

Összeesküvés elméletek!

Written by
Olvasd el! Add tovább!

Összeesküvés elméletek!

Az oldalon közzétett dolgokat nem azért írtuk le hogy elhidd, hanem hogy tudj róla!

Ha téged érdekel a téma, vagy legalábbis kíváncsi vagy rá hogy miről is van szó valójában, akkor már rákerestél a neten, és láthatod hogy egy egy valóban gigantikus témakör. Rengeteg információ áll rendelkezésre, amit neked az alapján kell megszűrnöd nogy számodra mi reális és mi nem az. Amit megértesz, és számodra reális, azzal  egyetértesz, de legalábbis igaznak, hihetőnek tartod.

Ám sokan vannak azok, akik ha meghallják ezt a két szót, akkor végigfut a borsóleves a hátukon, és fejüket ingatva máris továbblépnek, “na, ezek valamit megint kitaláltak, hogy hülyítsenek minket.” El sem tudják képzelni, hogy ezek a dolgok a valóság részei, fel nem foghatják, hogy lehetnek ezen a bolygón olyan emberek, akik a totális uralom terveit szövögetik, és váltják valóra a mi kárunkra, az emberek kárára.

Nos, akár hiszel benne, akár nem, ez van. sokan sokféleképpen nevezik őket, a “népuralmi elit” is sok helyen sok néven fellelhető, aminek az egyik magyarázata, lehet, hogy így sokkal nehezebb utánajárni, kideríteni, hogy kik is ők valójában.

A szkeptikusok első kérdése hogy milyen bizonyíték van erre?

Ha egy bűnöző a bűntett elkövetésére készül, akkor vajon ő egy publikálná valahol? A sorozatgyilkos az elkövetkezendő áldozatainak a nevét és az elkövetés módját helyszínét, vajon megjelentetné könyvben, vagy akár létrehozna egy saját honlapot? Persze hogy nem, de a tettei után maradnak nyomok, amiből következtetni lehet, a személyre, a személyiségére,  motivációira, stb.

A bizonyíték hiánya nem azonos a hiány bizonyításával.

A hitedtől függetlenül ezek a dolgok megtörténnek, és akár tudsz róla, akár nem, Te is az új világrend rabszolgája vagy, és amikor megtörténnek a változások, Te is az áldozata leszel.

Az első gondolatai az embereknek hogy ha ez igaz, akkor vajon mit lehet tenni ellene? 

A kérdés helytálló, de konkrét terv még nincs, legalábbis így gondolom. egy ilyen önkényuralmi befolyás megállítására tett törekvések a történelem során számtalan esetben voltak próbálkozások, de az eredményeket figyelembe véve, a siker nem garantált. Ennek a hatalomnak eleve a kezében van minden olyan technológia, (agykontroll, HAARP, fegyveres testületek, gazdaság, pénz, élelmiszer, víz, politika ) ami az emberek tömeges manipulációját teszik lehetővé, így az a gondolat, hogy a tömeg ereje, megállíthatja őket, szinte kizárt.
A “nép” által kezdeményezett “felkelés” nem képes eljutni a maghoz, azokhoz, akik az egészet fentről irányítják, így maga a forradalom is eleve bukásra van ítélve, mert a fel, a hatalmi ellenőrző pontoknak köszönhetően, minden lépésről pontos információt kap, így adva a lehetőséget, egy totális megtorló intézkedésre.

Van egy könyv, egy trilógia, ami pont erről szól, részletesen bemutatja a hatalmi elit működését, a szerteágazó befolyásait, a hatalmi eszközöket, és azokat a tényezőket, amivel ezen a bolygón minden embert kontroll alatt tartanak, és bemutatja a megoldást is, ahogyan meg lehet állítani, ezt a folyamatot. A lényege, hogy van egy maroknyi ember, egy csoport, akik mindent feltettek arra, hogy megállítsák ezt az elnyomást, és ezt oly módon teszik, hogy csendes eszközökkel, felkutatják azokat az embereket, akik bármilyen segítséget tudnak nyújtani nekik az akcióhoz, feltérképezik a célpontot, a helyszíneket a szokásaikat, a kapcsolataikat, és miután minden információ a rendelkezésükre áll, elmennek ahhoz, aki a rendszercsúcsán áll, és likvidálják, majd ezután az alatta lévő kapcsolatokat is, így leépítve a fő vonalakat, majd ezzel egy időben, nyilvánosságra hozzák a rendszerben, lévők adatait, céljait, és a likvidálásuk okát.
Ez a módszer lehet eredményes a valós helyzetben is, mert ha a központi hatalom ki van iktatva, akkor nincs aki a rendszerben az utasításokat továbbítsa az egységekhez, és ez lehetőséget ad arra, hogy minden vonalon ki lehessen iktatni az elnyomó uralmi pozícióban lévő személyeket.

Napjainkban megfigyelhető egy folyamat, ami ennek a változatnak egy módosított változatára emlékeztet, aminek a lényege, hogy azok a személyek, akik ebben az összeesküvésben benne vannak, egyenként, mint személy ellehetetlenítik, akár jogi, akár pénzügyi, vagy politikai szempontból, és így az elnyomók számára egy értéktelen figurává válik, akire a továbbiakban nincs szükség, így akár likvidálni is lehet. Ennek a módszernek a sikerére elég nagy az esély, ám lényeges szempont a gyorsaság, hogy minél hamarabb, minél több vezető tagok lehessen így kiiktatni, így esélyük sincs arra, hogy a kiesőket pótolják, és így eléggé meg lehet gyengíteni a csoportot, amikor már idegesebb, kapkodóbb és így hibákat követnek el, ami további lehetőséget ad majd a titkos támadásokra.

Ezzel csak egy nagy gond van. Ezek a személyek sok esetben olyan pozíciókban vannak, amik a polgárok szemében, kikezdhetetlenek, és az imádat tárgyát képezik, (ez sem véletlen) így ezeknek a személyeknek az eltávolítása nem kis ellenállásba ütközhet. A ma létező királyi családok szinte mind e titkos társaság tagjai, valamit több állam vezetője, befolyásos politikusok, hatalmas cégek vezetői, és az összes bank, illetve az ezeket összefogó nemzetközi nagybankok.

E témával kapcsolatban a legfontosabb dolog hogy TUDJ RÓLA! Nem kell elhinned, de tudnod kell, hogy amikor a változások bekövetkeznek, akkor ne állj az útjába azoknak, akiknek a célja az, hogy megmentse az emberiséget az elnyomástól!

Ráérsz a részleteket megtudni akkor ha már az emberiség felszabadult, és mindenki boldog életet élhet. De ha ez mégsem történne meg, (ez nem lehetséges) akkor úgyis mindegy mit hittél vagy mit nem.

Remélem olvastad az 1984 című könyvet! A lényege röviden, nincs személy, nincs személyiség, csak emberek vannak, akik a hatalom kiszolgálására vannak tartva, totális ellenőrzés alatt. Nos ez vár ránk ha nem győzzük le a hatalmi elit által felállított Új világrend megvalósítására irányuló törekvéseit. Ám ha győzünk, akkor a világon minden a miénk lehet, bármi amit szeretnél, bármi amire mindig vágytál. A tét nagy, ne menj el mellette tudatlanul, mert a győzelemre csak egy esélyünk van, és ez a következő 10 évben meg fog történni.

Article Categories:
Ébresztő · Élet · Gazdaság · Új világrend!