background img
5 év ago
2113 Views

Több ezer óriás koponyát semmisítettek meg az 1900-as évek elején

Written by
óriás emberi csontvázak

Több ezer óriás koponyát semmisítettek meg az 1900-as évek elején

A Smithonian intézet elismerte, hogy több ezer óriás koponyát semmisítettek meg az 1900-as évek elején…
Giant-SkullsAz amerikai legfelsőbb bíróság határozata értelmében a Smithsonian Intézet köteles nyilvánosságra hozni azokat az 1900-as évek elejéről származó titkosított dokumentumokat, amelyek bizonyítják, hogy a szervezet, egy történelmi horderejű és igen kiterjedt erőfeszítés részeként, mindent megtett az óriások létezését alátámasztó bizonyítékok megsemmisítésére.

Az Intézet több tízezer, az Egyesült Államok területén feltárt óriás koponya megsemmisítését rendelte el, hogy ezzel védje az emberi fejlődés kronológiájának fővonalas körökben elfogadott elméletét.

óriás emberi csontvázak
A Smithsonian Intézet nem vette félvállról az Amerikai Alternatív Archeológiai Intézet (AIAA) vádjait, amelyek szerint a Smithsonian Intézet több ezer óriás emberi koponyát semmisített meg az 1900-as évek elején, és beperelte az Archeológiai Intézetet.

A per során új tényezők merültek fel, leginkább a Smithsonian Intézet köreiből származó leleplezőknek (wistleblowers) köszönhetően, akik állítják, az intézet több olyan dokumentummal is rendelkezik, amelyek szerintük bizonyítják, hogy az intézet több tízezer 185-365 centiméter magas emberi csontvázat semmisített meg, mivel az ilyen leletek a fővonalas archeológusok számára több okból is elfogadhatatlanok.

„A nyugati archeológiai intézetek egy világméretű eltusolásban vettek részt, ami az 1900-as évek eleje óta tart, azzal a céllal, hogy elhitessék a világgal, hogy Amerikát elsőként 15.000 évvel ezelőtt ázsiai népek kolonizálták a Bering-szoroson keresztül, pedig több százezer sírhely létezik Amerika területén, amelyek az őslakosok szerint már előttük is ott voltak és egy rendkívül fejlett civilizáció létezéséről, a fémötvözetek elterjedt használatáról tesznek tanúbizonyságot.

Amúgy rendszeresen kerülnek elő óriás emberi csontvázak, amelyekről a média hallgat,” mondja James Churward, az AIAA szóvivője.

A bírósági eljárás döntő pillanata volt, amikor a kérdéses óriás emberi csontmaradványok létezésének bizonyítékául egy 1,3 méter hosszú combcsontot mutattak be.

A bizonyíték meglepetésként érte a Smithsonian ügyvédeit, mivel az éppen a Smithsonian Intézettől származik és annak egyik magas beosztású kuratóriumi tagja lopta el még a 30-as években. Az intézet volt munkatársa élete végéig megtartotta a leletet és a halálos ágyán írásban nyilatkozott a Smithsonian Intézetben folyó titkos munkáról.

„Borzalmas dolgot tesznek az amerikai néppel,” áll a levélben. „Elrejtjük az igazságot az emberiség ősapáiról, az őseinkről, azokról az óriásokról, akik itt éltek a földön, ahogyan arról a Biblia és más ősi szövegek írnak.” Az amerikai legfelsőbb bíróság azóta elrendelte, hogy a Smithsonian Intézet hozzon nyilvánosságra minden olyan titkosított információt, ami összefüggésben lehet „a halomépítő kultúrákra vonatkozó bizonyítékok megsemmisítésével” valamint „az általánosnál nagyobb emberi koponyákkal”.

„Ezeknek a dokumentumoknak a nyilvánosságra hozatala segíteni fog az archeológusoknak és a történészeknek, hogy átértékeljék az ember fejlődésével kapcsolatos eddigi elméleteiket valamint hozzájárulhat, hogy megértsük az egykor Amerikában és a világ más tájain élő halomépítő kultúrákat,” nyilatkozta Hans Guttenberg, az AIAA igazgatója.

„Több mint száz év hazudozás után végre napvilágra kerül az igazság óriás őseinkkel kapcsolatban.”

A dokumentumok nyilvánosságra hozatala 2015-ben várható, amit egy független tudományos szervezet felügyel majd

Article Categories:
Ébresztő