background img
6 év ago
554 Views

Tudod hogy igaz, de mégsem hiszed el.

Written by
globális népirtás

Tudod hogy igaz, de mégsem hiszed el.

 Ha jól érzed magad a saját életedben, akkor NE olvasd el ezt a cikket, mert utána már soha nem leszel az aki voltál!

Sokszor sokféle forrásból hallottál már az új világrendről, az illuminátusokról, és ez ezek köré csoportosítható összeesküvés elméletről, de szkeptikus módon nem hiszed el!

Nem vagy egyedül, sokan vannak akik csak akkor hinnék el, ha hivatalos forrásból lenne számukra megerősítve a hír. De mi is a hivatalos forrás? Ha a “nagy nemzeti” hírcsatornákra gondolsz, akkor sajnos ezt soha nem fogod hallani, mert azok mind a népuralmi elit kezében összpontosul, vagyis ott csak azt a “hírt” fogod megkapni, ami szerintük neked érdekes lehet, ám vannak olyan médiák, amik nem a fősodorhoz tartoznak, hanem ha lehet így mondani, ezek az alternatív hírek forrásai, ahol rendszeresen felbukkannak e témával kapcsolatos hírek.

Itt és most megerősítem a hírt:
Az új világrend célja, egy totális elnyomáson alapuló teljes felügyeleti rendszer, aminek a célja hogy az egyéneknek ne legyenek saját gondolataik, ne legyenek képességeik, és ne legyen saját akarata, így egy olyan “társadalmat” hoznak létre, ami mentes mindenféle hagyományos emberi jellemzőktől és amely tömeget könnyedén lehet kontrollálni, és irányítani. Hogyan? Tudd meg itt és most!

Ebben az új világrendben a föld népessége 500 millió főre lesz korlátozva, vagyis 6.5 milliárddal vagyunk most többen, ami egy olyan hatalmas tömeg, amit nem tudnak teljes kontroll alatt tartani, ezért a terv, hogy ettől a felesleges tömegtől meg kell szabadulni. Erre volt már a történelem során sok próbálkozás, de nem sikerült, mert az ember egy rendkívül szívós és kitartó faj! Már van valós terv a népírtásra!

0.5 Milliárd – 6.5 Milliárd? Vajon Te melyikben leszel?

A népesség csökkentésére számtalan ötletük van, ide sorolhatók a betegségek, (HIV, ebola, H1N1, minden változata) ezek olyan betegségek, amik előtte nem léteztek, vagyis a semmiből (laboratóriumokban) jöttek létre, amelyek mindegyike elvileg elvégezné a feladatot, de szerencsére nem jött össze. A járványok és a megoldásként felkínált vakcinák ugyanazon célért vannak, hogy kiirtsák az emberiséget. Meredek mi?

A népességcsökkentésnek egy másik vonala is létezik, ami az oktatás, egészségügy, gazdaság, pénzügy, stb révén folyamatosan olyan mentális állapotban tartják az embereket, ami képtelenné teszi őket a logikus gondolkodásra, így nem is jelentenek veszélyt a felső hatalomra, nyelik a médiák által rájuk zúdított információkat, és ettől teljesen ki vannak ütve. Ismerős?

A történelem során sokan rájöttek már erre az összeesküvésre az emberiség ellen, de ők nem tehetnek bejelentést ezzel kapcsolatban, (ugye tudod miért?) és aki mégis megpróbálta, az már nincs az élők sorában, tehát, ha erre vársz, akkor helyezkedj el kényelmesen mert sokáig kell várnod. Inkább nyisd ki a szemed és láss!
Néhány név, akiknek talán elhitted volna hogy a hír igaz: Michael Jackson – nem véletlen volt a halála, arra készült hogy a nyilvánosságra hozza a tényeket, Diana Hercegnő – aki szintén erre készült, John F. Kennedy talán a leghíresebb mind közül, neki is napirendi pontja volt hogy megosztja az információkat.  Tupac Shakur is nyíltan lázadt az eljövendő rendszer ellen, amit a zenéjében illetve annak szövegeiben nyíltan hangoztatott is. De van még ezeken kívül jó néhány olyan “híresség” akinek elhinnéd, de sajnos, aki még él, az annyira el lett lehetetlenítve, hogy nekik még a kérdéseiket se hinné el senki.

Erre a legjobb példa Charlie Sheen lehetne, akiről az a hír járja, hogy alkoholista lett, ami részben igaz is, de az oka, az, hogy az elnyomásról az elnyomókról folyamatosan tolja az információt, a 9/11 eseményei kapcsán nyílt ki a szeme, eleinte minden nagyobb médiában, ami nem hivatalosan nem ment le, de ahogy kihúzták alóla a szőnyeget, egyre inkább nem kapott erre lehetőséget, sőt a munkájától is megfosztották, pedig a nagy sorozatban ( Két pasi – meg egy kicsi) a főszerep az övé volt, de ezt is elvették tőle, így mára gyakorlatilag le van nullázva az ember, pedig csak jót akart az emberiségnek.

Ha kétségeid vannak, akkor inkább maradj csendben és gyűjts az információt, járj a világban nyitott szemmel, és ne add meg a lehetőséget az elnyomóknak, hogy a témával kapcsolatban, látszólag hitetlen vagy, lássák csak, hogy egyre többen tudjuk, hogy kik ők valójában és mik a terveik.

Ismerd meg őket most Te is: 

Article Categories:
Ébresztő · Új világrend!