background img
6 év ago
529 Views

Valós terv a népirtásra

Written by
Bilderberg-Csoport

Valós terv a népirtásra

Ami a világon történik az már nem “összeesküvés-elmélet” többé, mert valójában a népirtás már folyamatban van. A világ körülöttünk szó szerint ég és van minden nap egy olyan fejlemény, ami csak megerősíti bennem azt az elképzelést, hogy minden terv szerint működik.

Sok egyéni esemény történik, amelyekről első pillantásra úgy tűnik, hogy elszigetelt események, de a valóságban mind részesei a “nagy összeesküvésnek”. Kik a bábokat mozgatók?… kérdezhetnénk.

Sokan ismerik őket ” Illuminátusokként “vagy ” titkos társaságok” néven. Más összeesküvők szerint ők a globális elit, vagy a Bilderberg-csoport tagjai.

sebagian-dari-anggota-bilderberg

Megint mások úgy vélik, köztük én is, hogy ezek az emberek kommunisták és napirendjükön a globális és brutális kommunista diktatúra kialakítása szerepel olyan, amit Karl Marx, Vladimir Lenin, Antonio Gramsci és Kun Béla akartak. Sokkal rosszabbat képzelnek el, mint amit eddig a szocializmusban Magyarország megtapasztalt. Csak az igazság kedvéért: az összes eltérő elnevezés egy és ugyanaz. Ezek a csoportok együtt dolgoznak azért, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetét eszközként használva elérjék terveiket.

Sok különböző kérdés merült fel bennem már az emberiség sorsát illetőleg. A globális felmelegedést már egyszerűen csak “klímaváltozás” szóval illetik. Nem hiszem, hogy bármely más kérdés is ennyire vitatott lenne, mint az “ember által okozott globális felmelegedés”. Sokan meg vannak győződve arról, hogy a szélsőséges időjárási eseményeket emberi tevékenységek és a fosszilis tüzelőanyagok használata alakítja és emiatt a kormányok elhitették velük, hogy drasztikus intézkedések bevezetésére van szükség.

A globális felmelegedés tagadókat már szabadságvesztéssel fenyegetik Amerikában. Valóban: egy amerikai egyetemi professzor ténylegesen börtönt kért azokra, akik tagadják a globális felmelegedés állítólagos tudományát.

Az embereket arra kondicionálják, hogy egyetlen módja bolygónk megmentésének az, ha az emberiség lemond egyéniségéről a kollektív javára, miközben a kormány meghatározza, hogy mi a legjobb a számunkra. A bizonyíték erre megtalálható abban, amit Christina Figueres, az ENSZ éghajlati vezetője mondott: ” A globális felmelegedés egyetlen egy megoldása a globális kommunizmus. “

Nem, nincs itt összeesküvés. Ők mondják meg nekünk, hogy mit csináljunk! A pszichológiai propaganda már képes volt meggyőzni nagyon sok embert, hogy valóban mi vagyunk a felelősek a globális felmelegedésért és magasabb adókat kell fizetnünk, fel kell adnunk jogainkat és lehetővé kell tennünk kormányunknak, hogy irányítsa életünket. Csak egy baj van mindezzel! Ezt az egész megtévesztést egy fő politikai kezdeményezés: az Agenda 21 napirend égisze alatt szeretnék futtatni. Ez az első számú kérdés, ami a világ vezetőit foglalkoztatja. Úgy tűnik a szemükben mi csak a Föld “rákja” vagyunk.

Azok számára, akik nem ismerik az Agenda 21-et, hadd foglaljam gyorsan össze pár mondatban a lényeget. Ez a napirend mindenféle olyan politikai kezdeményezést foglal magában, ami a világot teljesen az ENSZ-ellenőrzése alá vezeti. Ez magában foglalja a fegyver és családjogokat is. A terv az, hogy az egyén minden szabad jogát elvegyék ahhoz, hogy magántulajdona legyen. A cél az, hogy sűrűn lakott városközpontokba tereljenek bennünket és irányítsanak minket, mint a marhákat. Drasztikusan csökkenteni akarják az emberi népesség jelenlegi számát is, a mintegy hétmilliárdról mintegy 500.000.000-ra, mert attól tartanak, hogy az emberek túl sokat fogyasztanak és a népesség növekedését bolygónk nem tudja már eltartani. Azok számára akik ezt tagadják, nézzük meg az alábbi idézetet: ” Kezdeményezés az ENSZ számára: Eco 92 Föld Charta“:

“A jelenlegi hatalmas túlnépesedés messze a világ eltartóképességén túl van. Ezt nem lehet megoldani a jövő születési arányainak csökkentésével, fogamzásgátlással, sterilizálással és abortusszal, hanem mindezt a jelenben kell megoldanunk: a lakosság számának csökkentésével. Ezt pedig bármilyen szükséges eszközzel meg kell tennünk!”

Érted? Olvasd el újra! Az idézet szerint- amely egy hivatalos ENSZ-dokumentum része- a “globális felmelegedés”, az abortusz és a fogamzásgátlás is népírtásos napirendjük része. Mostanra már megállapították, hogy ezek a módszerek nem elég hatékonyak és drasztikusabb intézkedéseket kell hozniuk ahhoz, hogy az emberi populációt megtizedeljék.

Hívhatsz bármilyen összeesküvés teoretikusnak, de úgy gondolom nagyon is furcsa, hogy például a mostani Ebola vírusra amerikai szabadalom van. Ez magában mindent elmond. Miért van az, hogy az amerikai CDC ( Center for Disease Control: az Amerikai Járványügyi Hivatal) az Ebola egy bizonyos vírustörzsére: ” EboBuN” névvel 2010-ben szabadalmat kapott. Szabadalom szám: CA27441523A1. A szabadalom egy világjárvány esetén csillagászati összegeket hozhat.

Mindez a globális elnéptelenítést betűzi ki nekem. A kötelező Ebola elleni oltások majdani bevezetését és a gyógyszergyárak növeknő hasznát, emberek halálát látom. Az oltással csak még több embert tesznek majd beteggé,…vagy épp halottá.

Még egy idézetet leírok az “Első Globális Forradalom” című dokumentumból. Felvázolja a “zöld program” mögötti motivációt és megmutatja, hogy pontosan milyen típusú emberekkel van dolgunk. Ezek a föld-imádó pogányok úgy gondolják, hogy a bolygó haláláért csak és kizárólag mi, emberek vagyunk felelősek, és szándékukban csak az áll, hogy végigvigyék amit elkezdtek.

“Az emberiség közös ellensége maga az ember. Miközben egy olyan új ellenséget kerestünk ami egyesít minket, jött az az ötletünk, hogy a szennyezés, a fenyegető globális felmelegedés, vízhiány, az éhínség és a hasonlók illenek az okozathoz. Mindezen veszély emberek általi beavatkozás eredménye, és mindezen csak megváltozott hozzáállással és megváltozott magatartással lehet felülkerekedni. Az igazi ellenség tehát az maga az emberiség. ” A Római Klub

Az üzenet teljesen egyértelmű. Az emberek vagy nem tudják elolvasni a falon az írást, vagy nem akarják elhinni, amit olvasnak. Ez pontosan az a fajta tudatlanság és ignorancia, amire a globális elit számít. Hiszen így sokkal könnyebb elvégeznie a piszkos munkát.

És hogy Te mit tehetsz mindez ellen? 

Juttasd el ezt az információt a lehető legtöbb emberhez!

Article Categories:
Ébresztő · Új világrend!